Home/Cantina

Huur onze online hangout Cantina

Wat is de online hangout Cantina?

De Cantina is een Second Life-achtige omgeving die online te bezoeken is via www.impossiblebodies-experience.nl. Het biedt bezoekers de mogelijkheid elkaar als avatars veilig te ontmoeten en hun ervaringen met (IM)POSSIBLE BODIES te delen. 

Hoe werkt het?

Na binnenkomst stap je in het avatar lichaam van een futuristisch schepsel waarvan het gezicht gevormd wordt door je eigen webcam beeld. Bezoekers kunnen rondlopen als in een echte ruimte en met elkaar praten en socializen. 

Interacties in de Cantina wissen de zoom sessies-mist uit je hoofd en bieden nieuwe ervaringen. Hier kun je netwerken, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en vele mogelijkheden ontdekken, waaronder uit de kast komen als cyborg met vrienden en collega’s.

De Cantina hangout is gratis te betreden voor individuele bezoekers via de (IM)POSSIBLE BODIES multidimensionale omgeving online. 

Cantina huren voor een besloten sessie?

Wil je een groepssessie in de Cantina organiseren voor trainingsdoeleinden of een personeelsfeestje, dan kun je een tijdslot reserveren. Privé Cantina-sessies zijn geschikt voor maximaal 25 gasten. Vraag de tarieven op bij Ismay Rentenaar: via cantina@impossiblebodies.nl.