Home/Prijzen en kaartverkoop

Culturele ANBI

TICKETS

Prijzen en kaartverkoop

Voor zowel de tentoonstelling in ’s-Hertogenbosch als drie events in het contextprogramma vragen wij een entreeprijs. De virtuele tentoonstellingservaring en het merendeel van het verdiepende programma (DEEP DIVE en FUTURE SHOCK) zijn gratis. Donaties zijn zeer welkom.

De kaartverkoop voor (IM)POSSIBLE BODIES start op vrijdag 11 september.

Kaartjes zijn online te koop via deze link en tijdens het festival zelf in Willem Twee aan de Boschdijkstraat in ’s-Hertogenbosch.


Donaties

De coronacrisis betekent een zware slag voor de hele culturele sector. Ook voor ons en onze kunstenaars. Wil je ons steunen? Doneer eenmalig een bedrag, dat je zelf bepaalt (binnenkort beschikbaar).


Tickets bestellen

Kaarten kun je online bestellen en betalen. Ze worden digitaal toegestuurd.

Je e-ticket(s) voor de tentoonstelling in ’s-Hertogenbosch print je zelf (of sla op op je mobiele telefoon), en laat je scannen bij Willem Twee, in ruil voor een polsbandje waarmee je op de dag zelf toegang hebt tot alle locaties.
Let op: aanvangstijden zijn per half uur en de maximale bezoektijd is 2 uur.

Je e-ticket(s) voor het LIVE-concert van Kali Malone + Red Brut in ’s-Hertogenbosch print je zelf (of sla op op je mobiele telefoon), en laat je scannen bij de Verkadefabriek.

Kaarten voor de events in het online contextprogramma (Performance Be Arielle F van Simon Senn en Workshop XOIR van Colin Self) worden gevolgd door een link naar het online event.

Kom je er niet helemaal uit? Mail dan naar ticketing@impossiblebodies.nl.


Kortingen

CJP: Voor de expositie en bijna alle betaalde events geldt een speciaal CJP-tarief.

Kinderen en jongeren: Voor jongeren tot 18 jaar en studenten geldt een kortingsprijs.


Richtlijnen Covid-19

Neem de RIVM-maatregelen in acht en houd er rekening mee dat de fysieke tentoonstelling hierdoor een kleine apaciteit heeft, wees er dus snel bij. Voor meer informatie over de richtlijnen, klik hier.

Maak bij griep- of verkoudheidsklachten iemand anders blij met je ticket(s).

Culturele ANBI

Stichting Niet Normaal is een culturele ANBI, een algemeen nut beogende instelling, waardoor een gift voor 125% aftrekbaar is (de zogeheten ‘multiplier’). Dit betekent dat je een kwart meer mag aftrekken dan dat je geschonken hebt. Een gift kan dus fiscaal gunstig uitpakken.

Voor de meest actuele informatie over schenken aan een culturele ANBI kun je terecht op de website van de belastingdienst.