Home/Prijzen en kaartverkoop

Culturele ANBI

TICKETS

Prijzen en kaartverkoop

De virtuele expo experience en het merendeel van het verdiepende programma (DEEP DIVE en FUTURE SHOCK) zijn gratis. Donaties zijn zeer welkom. Voor twee event vragen wij een entreeprijs.

Prijzen events

Be Arielle F / Simon Senn €15/10
XIOR / Colin Self €10

Tickets bestellen

Kaarten voor de events in het online contextprogramma (Performance Be Arielle F van Simon Senn en Workshop XOIR van Colin Self) worden gevolgd door een link naar het online event.

Kom je er niet helemaal uit? Mail dan naar ticketing@impossiblebodies.nl.

Cantina huren?

Huur onze virtuele hangout Cantina! Wil je daar een groepssessie organiseren voor trainingsdoeleinden of een personeelsfeestje, dan kun je een tijdslot reserveren. Meer informatie.

Donaties

De coronacrisis betekent een zware slag voor de hele culturele sector. Ook voor ons en onze kunstenaars. Wil je ons steunen? Doneer eenmalig een bedrag, dat je zelf bepaalt: klik hier.


Culturele ANBI

Stichting Niet Normaal is een culturele ANBI, een algemeen nut beogende instelling, waardoor een gift voor 125% aftrekbaar is (de zogeheten ‘multiplier’). Dit betekent dat je een kwart meer mag aftrekken dan dat je geschonken hebt. Een gift kan dus fiscaal gunstig uitpakken.

Voor de meest actuele informatie over schenken aan een culturele ANBI kun je terecht op de website van de belastingdienst.