Home/Vrijwilliger worden?

Vrijwilliger worden?

GEZOCHT: Handige handjes en slimme koppen

Een festival is niets zonder haar vrijwilligers, enthousiastelingen die het evenement samen met ons tot een groot succes willen maken.
Ben jij zo iemand, met handige handen en/of een slimme kop? Meld je dan aan!

Functies

Er is voor ieder wat wils. Hieronder hebben we de belangrijkste onderdelen op een rijtje gezet:
• Publieksbegeleider/suppoost
Als publieksbegeleider sta je in het hart van het festival (Tramkade/Willem Twee) om het publiek te begeleiden. Je controleert en verkoopt (last-minute) kaartjes, deelt programma’s en plattegronden uit en informeert bezoekers over de tentoonstelling en het programma. Ook kun je ingezet worden voor het begeleiden van workshops.

Je bent voor zowel de kunstenaar als de bezoeker het gezicht en het uithangbord van (IM)POSSIBLE BODIES.
Als suppoost bewaak je als het ware de tentoongestelde kunstwerken/installaties. Naast dat je de kaartcontrole doet, zorg je er ook voor dat de bezoeker de objecten/installaties met respect behandelen. Ook beantwoordt je vragen en helpt de bezoeker het naar hun zin te hebben, binnen de zekere richtlijnen.

• Kassa-/info-medewerker (gevuld)
In de Willem Twee is een kassa/infobalie waar bezoekers terecht kunnen met hun vragen en waar meer info verstrekt wordt. Denk aan vragen over de verschillende locaties, het programma, de tijden etc. Jij helpt de bezoekers op weg! Ook worden hier tickets voor de tentoonstelling verkocht.

• Promotiemedewerker
Als promotiemedewerker ondersteun je marketing en communicatie tijdens het festival. Je fungeert veel als een soort runner: je verspreidt flyers, plakt posters, kopieert dagprogramma’s, etcetera).

• Catering gastvrouw/-heer (gevuld)
Je vormt samen met andere vrijwilligers de crew catering (lunch en versnaperingen). Je doet boodschappen, maakt/zet de lunch klaar en neemt de bonnen aan. Verder zorg je dat de tafels schoon staat en alles netjes staat.

• Runner (gevuld)
Als runner ben je een manusje van alles. Je kunt ingezet worden om verschillende boodschappen te doen of last minute ritjes te rijden. Je springt bij waar nodig.

•Bouwploeg/Techniek (gevuld)
Hierbij ondersteun je de techniekcrew bij het op- en afbouwen van het festival. Zo help je bij het opzetten van de tentoonstelling, de kunstwerken en installaties. Vanwege het fysiek zwaardere werk ontvang je een vrijwilligers-vergoeding van €5,00 per uur.

Vergoeding

In ruil voor jouw bijdrage aan (IM)POSSIBLE BODIES 2020, krijg je het volgende terug:
• Afhankelijk van de diensten die je draait, krijg je van ons een heerlijke maaltijd op de dag dat je staat ingeroosterd!
• Per gewerkte dienst krijg je 3 consumptiemunten.
• Je krijgt een origineel (IM)POSSIBLE BODIES 2020 T-shirt.
• Je reiskosten buiten ’s-Hertogenbosch worden vergoed.
• Je hebt de unieke mogelijkheid om (IM)POSSIBLE BODIES zowel voor als achter de schermen mee te maken!

Interesse

Ben je minimaal 3 dagen inzetbaar in ‘s-Hertogenbosch rondom onze festivalperiode (23 oktober tot en met 1 november), ouder dan 18 jaar én lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan ons festival? Ga dan snel naar het inschrijfformulier en schijf je in.

 

Mocht je nog eventuele vragen hebben mail dan naar vrijwilligers@impossiblebodies.nl.