Money in Vivo

Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Filmscreening van Noam Youngrak Son + Q&A

Wat als goederen en diensten kunnen worden gekocht met een virus? Money in Vivo vindt plaats in de fictieve wereld na COVID-19, waarin virussen als betaalmiddel fungeren. In dit economische systeem worden betalingen gedaan door de uitwisseling van virussen via virusklieren, een orgaan dat is geëvolueerd om deze nieuwe biovaluta op te slaan en te delen. Een virus is een levende vorm van kapitaal. Noam Youngrak Son nodigde vier fictieve gasten uit verschillende sociale contexten uit voor een speculatieve talkshow. Ze delen hun verschillende ervaringen en de manier waarop ze zijn omgegaan met de ongelijkheid die is ontstaan uit de viruseconomie.


Money in Vivo is als korte film te zien in de virtuele omgeving, én is een live online performance op 30 oktober. en de volledige film is live te zien, mét een Q+A met Noam op 30 oktober.


Noam Youngrak Son

Noam Youngrak Son schrijft mythen in voor het ondervertegenwoordigde in verschillende media, van boeken tot voorstellingen tot 3d gedrukte sextoys. Ze zijn opgewonden over de onverwachtheid die een goed ontworpen fictie kan oproepen, en over de kritische politieke discussies die erdoor kunnen ontstaan.  Ze gebruiken hun vermogen als ontwerper om de opstelling voor de technologische & ecologische lichamen in hun fictie te visualiseren en te materialiseren om er een rol in te spelen. Noam weigert zijn geslacht te definiëren als noch exclusief mannelijk, noch vrouwelijk. Met andere woorden, Noam weigert sociaal, cultureel gezien noch mannelijk noch vrouwelijk te zijn. Noam weigert elke norm van geslachtsgebondenheid. Noam’s identiteit als een queer persoon van kleur is een van de assen van hun ontwerppraktijken.